ITS Schiphol-taxi service, ook vanuit Leidschendam

  • Vaste lage prijzen voor airportservice vanuit Leidschendam.
  • Genoemde prijzen zijn per voertuig niet per persoon.
  • Taxi of taxibus leverbaar, online bestellen mogelijk.
  • Betaal met PIN, creditcard, IDEAL of contant.


Taxi Leidschendam Schiphol

Met de taxi naar Schiphol is de ideale manier om onbezorgd vanuit Leidschendam aan uw zakenreis of vakantie te beginnen, u wordt op het afgesproken tijdstip door ons in Leidschendam opgehaald, hoeft niet te slepen met koffers en heeft geen zorgen over bijvoorbeeld parkeren op de luchthaven.

Ook andere Luchthavens

Ons luchthavenvervoer vanuit Leidschendam is in eerste instantie gericht op de luchthaven Schiphol maar desgewenst vervoeren wij u natuurlijk ook graag naar diverse andere vliegvelden in binnen of buitenland zoals b.v. Rotterdam Airport, Eindhoven airport of vliegveld Zaventem (Brussel).

Tarieven Schipholtaxi Leidschendam

Taxi € 68,00 (t/m 4 personen + 2 grote koffers)
Bus  € 80,50 (t/m 6 personen + 8 grote koffers)
Prijzen per rit bij wegbrengen vanuit Leidschendam.
Ophalen vanaf Schiphol; toeslag € 4,00


Reserveer nu direct uw taxi online >>

Taxi Schiphol Leidschendam

Natuurlijk zijn wij er bij uw terugkeer ook weer graag voor u, volgens gemaakte afspraak halen u weer af en brengen u uiteraard weer tegen een voordelig tarief terug naar Leidschendam, om daar op comfortabele wijze uw reis af te sluiten.

Geen deeltaxi

Wij bieden individueel vervoer van of naar Leidschendam, u wordt dus door ons niet gecombineerd met andere (vreemde) reizigers, en een goede service is bij ons vanzelfsprekend.

Contant, creditcard of pin

Afrekenen kan natuurlijk altijd contant in de taxi, maar ook betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American express), pin of online met ideal is zonder extra kosten mogelijk.

credit cards accepted  Pinnen


Zondag 15 September 2019 - 3 bezoekers online