ITS Schiphol-taxi service, ook vanuit Noordwijkerhout

  • Vaste lage prijzen voor airportservice vanuit Noordwijkerhout.
  • Genoemde prijzen zijn per voertuig niet per persoon.
  • Taxi of taxibus leverbaar, online bestellen mogelijk.
  • Betaal met PIN, creditcard, IDEAL of contant.


Taxi Noordwijkerhout Schiphol

Met de taxi naar Schiphol is de ideale manier om onbezorgd vanuit Noordwijkerhout aan uw zakenreis of vakantie te beginnen, u wordt door ons op het afgesproken tijdstip in Noordwijkerhout opgehaald, hoeft niet te slepen met koffers en heeft geen zorgen over bijvoorbeeld het parkeren op de luchthaven.

Ook andere Luchthavens

Ons luchthavenvervoer vanuit Noordwijkerhout is in eerste instantie gericht op de luchthaven Schiphol maar desgewenst vervoeren wij u natuurlijk ook graag naar andere vliegvelden in binnen of buitenland zoals b.v. Rotterdam Airport, Eindhoven airport of vliegveld Zaventem (Brussel).

Tarieven Schipholtaxi Noordwijkerhout

Taxi € 51,00 (t/m 4 personen + 2 grote koffers)
Bus  € 63,50 (t/m 6 personen + 8 grote koffers)
Prijzen per rit bij wegbrengen vanuit Noordwijkerhout.
Ophalen vanaf Schiphol; toeslag € 4,00


Reserveer nu direct uw taxi online >>

Taxi Schiphol Noordwijkerhout

Natuurlijk zijn wij er ook bij uw terugkeer weer graag voor u, volgens gemaakte afspraak halen u weer af en brengen u uiteraard weer tegen een voordelig tarief terug naar Noordwijkerhout, om daar op comfortabele wijze uw reis af te sluiten.

Geen deeltaxi

Wij bieden individueel vervoer van of naar Noordwijkerhout, u wordt dus door ons niet gecombineerd met andere (vreemde) reizigers, en een goede service is bij ons vanzelfsprekend.

Contant, creditcard of pin

Afrekenen kan natuurlijk altijd contant in de taxi, maar ook betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American express), pin of online met ideal is zonder extra kosten mogelijk.
Zondag 15 December 2019  - 1 bezoeker online