ITS Schiphol-taxi service, ook vanuit Sassenheim

  • Vaste lage prijzen voor airportservice vanuit Sassenheim.
  • Genoemde prijzen zijn per voertuig niet per persoon.
  • Taxi of taxibus leverbaar, online bestellen mogelijk.
  • Betaal met PIN, creditcard, IDEAL of contant.


Taxi Sassenheim Schiphol

Met de taxi naar Schiphol is de ideale manier om onbezorgd vanuit Sassenheim aan uw zakenreis of vakantie te beginnen, u wordt op het afgesproken tijdstip door ons in Sassenheim opgehaald, hoeft niet te slepen met koffers en heeft geen zorgen over bijvoorbeeld parkeren op de luchthaven.

Ook andere Luchthavens

Ons luchthavenvervoer vanuit Sassenheim is in eerste instantie gericht op de luchthaven Schiphol maar desgewenst vervoeren wij u natuurlijk ook graag naar diverse andere vliegvelden in binnen of buitenland zoals b.v. Rotterdam Airport, Eindhoven airport of vliegveld Zaventem (Brussel).

Tarieven Schipholtaxi Sassenheim

Taxi € 46,00 (t/m 4 personen + 2 grote koffers)
Bus  € 58,50 (t/m 6 personen + 8 grote koffers)
Prijzen per rit bij wegbrengen vanuit Sassenheim.
Ophalen vanaf Schiphol; toeslag € 4,00


Reserveer nu direct uw taxi online >>

Taxi Schiphol Sassenheim

Natuurlijk zijn wij er bij uw terugkeer ook weer graag voor u, volgens gemaakte afspraak halen u weer af en brengen u uiteraard weer tegen een voordelig tarief terug naar Sassenheim, om daar op comfortabele wijze uw reis af te sluiten.

Geen deeltaxi

Wij bieden individueel vervoer van of naar Sassenheim, u wordt dus door ons niet gecombineerd met andere (vreemde) reizigers, en een goede service is bij ons vanzelfsprekend.

Contant, creditcard of pin

Afrekenen kan natuurlijk altijd contant in de taxi, maar ook betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American express), pin of online met ideal is zonder extra kosten mogelijk.

credit cards accepted  Pinnen


Donderdag 17 Oktober 2019 - 2 bezoekers online