ITS Schiphol-taxi service, ook vanuit Estec

  • Vaste lage prijzen voor airportservice vanuit Estec.
  • Genoemde prijzen zijn per voertuig niet per persoon.
  • Taxi of taxibus leverbaar, online bestellen mogelijk.
  • Betaal met PIN, creditcard, IDEAL of contant.


Taxi Estec Schiphol

Met de taxi van Estec naar Schiphol is een ideale manier om onbezorgd uw zakenreis of vakantie te beginnen, u wordt door ons op het afgesproken tijdstip opgehaald, hoeft niet te slepen met koffers en heeft geen zorgen over bijvoorbeeld het parkeren op de luchthaven.

Een andere bestemming?

Wilt u vanuit Estec een taxi of taxibus naar een ander vliegveld of een andere bestemming dan is dit natuurlijk ook geen probleem, bereken en bekijk dan onze scherpe tarieven hiervoor op deze pagina >>

Tarieven Schipholtaxi Estec

Taxi   55  (t/m 4 personen + 2 grote koffers)
Bus    70  (t/m 6 personen + 8 grote koffers)


Reserveer nu direct uw taxi online >>

Taxi Schiphol Estec

Natuurlijk zijn wij er ook weer graag voor u bij uw terugkeer, volgens gemaakte afspraak halen u weer af en brengen u uiteraard weer tegen een voordelig tarief terug naar Estec, om daar op comfortabele wijze uw reis af te sluiten.

Geen deeltaxi, prima service!

Wij bieden individueel vervoer van of naar Estec, u wordt dus door ons niet gecombineerd met andere (vreemde) reizigers, en een goede service is bij ons vanzelfsprekend.

Contant, creditcard of pin

Afrekenen kan natuurlijk altijd contant in de taxi, maar ook betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American express), pin of online met ideal is zonder extra kosten mogelijk.

Zondag 9 Augustus 2020  - 1 bezoeker online