ITS Schiphol-taxi service, ook vanuit Noordwijk

  • Vaste lage prijzen voor airportservice vanuit Noordwijk.
  • Genoemde prijzen zijn per voertuig niet per persoon.
  • Taxi of taxibus leverbaar, online bestellen mogelijk.
  • Betaal met PIN, creditcard, IDEAL of contant.


Taxi Noordwijk Schiphol

Met de taxi naar Schiphol is een ideale manier om onbezorgd uw zakenreis of vakantie te beginnen, u wordt door ons op het afgesproken tijdstip in Noordwijk opgehaald, hoeft niet te slepen met koffers en heeft geen zorgen over bijvoorbeeld het parkeren op de luchthaven.

Ook andere Luchthavens

Ons luchthavenvervoer vanuit Noordwijk is in eerste instantie gericht op de luchthaven Schiphol maar desgewenst vervoeren wij u natuurlijk ook graag naar andere vliegvelden in binnen of buitenland zoals b.v. Rotterdam Airport, Eindhoven airport of vliegveld Zaventem (Brussel).

Tarieven Schipholtaxi Noordwijk

Taxi € 55,00 (t/m 4 personen + 2 grote koffers)
Bus  € 70,00 (t/m 6 personen + 8 grote koffers)


Reserveer nu direct uw taxi online >>

Taxi Schiphol Noordwijk

Natuurlijk zijn wij er ook weer graag voor u bij uw terugkeer, volgens gemaakte afspraak halen u weer af en brengen u uiteraard weer tegen een voordelig tarief terug naar Noordwijk, om daar op comfortabele wijze uw reis af te sluiten.

Geen deeltaxi

Wij bieden individueel vervoer van of naar Noordwijk, u wordt dus door ons niet gecombineerd met andere (vreemde) reizigers, en een goede service is bij ons vanzelfsprekend.

Contant, creditcard of pin

Afrekenen kan natuurlijk altijd contant in de taxi, maar ook betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American express), pin of online met ideal is zonder extra kosten mogelijk.
Dinsdag 31 Maart 2020  - 2 bezoekers online