ITS Schiphol-taxi service, ook vanuit Sassenheim

  • Vaste lage prijzen voor airportservice vanuit Sassenheim.
  • Genoemde prijzen zijn per voertuig niet per persoon.
  • Taxi of taxibus leverbaar, online bestellen mogelijk.
  • Betaal met PIN, creditcard, IDEAL of contant.


Taxi Sassenheim Schiphol

Met de taxi van Sassenheim naar Schiphol is een ideale manier om onbezorgd uw zakenreis of vakantie te beginnen, u wordt door ons op het afgesproken tijdstip opgehaald, hoeft niet te slepen met koffers en heeft geen zorgen over bijvoorbeeld het parkeren op de luchthaven.

Een andere bestemming?

Wilt u vanuit Sassenheim een taxi of taxibus naar een ander vliegveld of een andere bestemming dan is dit natuurlijk ook geen probleem, bereken en bekijk dan onze scherpe tarieven hiervoor op deze pagina >>

Tarieven Schipholtaxi Sassenheim

Taxi   50  (t/m 4 personen + 2 grote koffers)
Bus    65  (t/m 6 personen + 8 grote koffers)


Reserveer nu direct uw taxi online >>

Taxi Schiphol Sassenheim

Natuurlijk zijn wij er ook weer graag voor u bij uw terugkeer, volgens gemaakte afspraak halen u weer af en brengen u uiteraard weer tegen een voordelig tarief terug naar Sassenheim, om daar op comfortabele wijze uw reis af te sluiten.

Geen deeltaxi, prima service!

Wij bieden individueel vervoer van of naar Sassenheim, u wordt dus door ons niet gecombineerd met andere (vreemde) reizigers, en een goede service is bij ons vanzelfsprekend.

Contant, creditcard of pin

Afrekenen kan natuurlijk altijd contant in de taxi, maar ook betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American express), pin of online met ideal is zonder extra kosten mogelijk.
Woensdag 8 Juli 2020  - 1 bezoeker online