ITS Schiphol-taxi service, ook vanuit Wassenaar

  • Vaste lage prijzen voor airportservice vanuit Wassenaar.
  • Genoemde prijzen zijn per voertuig niet per persoon.
  • Taxi of taxibus leverbaar, online bestellen mogelijk.
  • Betaal met PIN, creditcard, IDEAL of contant.


Vervoer van of naar Wassenaar nodig?

Vanuit Wassenaar met de taxi of taxibus naar bijvoorbeeld een hotel, het ziekenhuis, een zakelijke afspraak of gewoon op familiebezoek? wij brengen u graag.


Prijsafspraak
Bij het vooraf reserveren van een taxi van of naar Wassenaar maken wij graag een prijsafspraak met u, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan, een goede service is bij ons vanzelfsprekend.
Interesse gewekt? bereken en bekijk nu onze scherpe tarieven.

Schiphol-taxi Wassenaar

Ook voor een taxi naar Schiphol zodat u onbezorgd aan uw zakenreis of vakantie kunt beginnen bent u bij ons aan het juiste adres.
Bestel nu uw taxi, u wordt dan op het door u gewenste tijdstip in Wassenaar opgehaald, u hoeft niet te slepen met bagage en heeft verder geen zorgen over bijvoorbeeld parkeren op de luchthaven.


Vanzelfsprekend zijn wij er eventueel ook weer graag voor u bij uw terugkeer, volgens afspraak halen u dan weer af en brengen u tegen een voordelig tarief terug naar Wassenaar, zodat u op comfortabele wijze uw reis kunt afsluiten.

Vast tarief en prima service!

Schiphol-tarieven Wassenaar

Taxi   60  (t/m 4 personen + 2 grote koffers)
Bus    75  (t/m 6 personen + 8 grote koffers)
Reserveer nu direct uw taxi online >>


Contant, creditcard of pin
Afrekenen is natuurlijk altijd contant mogelijk in de taxi, maar ook betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American express), pin of online met ideal is zonder extra kosten mogelijk.

Dinsdagochtend 20 Oktober 2020  - 3 bezoekers online